Amavins

Wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (en een leuke uitstraling!) tot bij onze horecaklanten en drinkcenters brengen: dat is de specialiteit van Amavins. We spotten tijdig nieuwe trends en ontwikkelingen op de Belgische en internationale wijnmarkt en delen onze kennis voortdurend. Dankzij ons uitgebreid gamma Europese en Nieuwe wereldwijnen kunnen we voor iedere horecaondernemer de perfecte wijnkaart samenstellen – in overleg, uiteraard.

Samenwerken met Amavins

Dankzij ons uitgebreid assortiment, onze kennis & expertise is Amavins dé wijnpartner voor iedere horecaondernemer. Ons professioneel team van wijnexperts staat continu ter beschikking van de horecaondernemer.

Na een eerste kennismaking met onze wijnexpert en het bespreken van de noden van uw zaak laten wij u graag ons veelzijdig assortiment ontdekken. Zo proeft u meteen wat Amavins u te bieden heeft. Daarnaast organiseren wij ook tal van degustaties in samenwerking met het wijndomein. Dit kan gaan van een verticale degustatie (verschilllende jaargangen) van een welbepaalde wijn tot een kennismaking met het wijndomein en hun assortiment.

Ons team

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking met onze wijnexpert
Ontdekken van ons veelzijdig assortiment
Proeven wat Amavins u te bieden heeft
Samenstellen van uw wijnkaart

Waarom kiezen voor Amavins?

  • Een uitgebreid gamma
  • Natuurlijke ingrediënten (Vegan, Glütenvrij)
  • Bevat 75-90% minder calorieën dan de originele Spirits
  • Met Lyre's kan er een alcoholvrije variant gemaakt worden voor 90% van 's werelds top 50 cocktails